Nursary Budapest Kinderkrippe Kindergarten Budapest
  • (+36) 30 95 88 629

Játékok, fejlesztő foglalkozások, ovielőkészítő

A Habakukk Alapítványi Óvoda 1991 óta működik a II. kerületben a Marczibányi téren és a Felvinci utcában. 2002-től bölcsődés csoportokkal bővültünk. 2011 őszén a Marczibányi Sportcentrum emeletén kialakított játszóházzal egészítettük ki a profilunkat, amelyben játékbemutatótermünk is helyet kapott.

Ovielőkészítő csoport:

A játszóház délelőttönként minibölcsiként működik. Heti 2, 3, 4 vagy 5 délelőtt, állandó ovielőkészítő csoportba járhatnak a gyerekek 18 hónapos kortól. Az ovielőkészítő 8.00-12.30-ig tart nyitva. A nap folyamán reggelit, gyümölcsöt, és ebédet kapnak a gyerekek.

Az alapvető tevékenység, a játék mellett minden nap szerepet kapnak a mese, éneklés, verselés, mondókázás, mozgásos játékok, manuális tevékenységek (rajzolás, festés, gyurmázás stb.), a különböző fejlesztő játékokkal történő tevékenykedés. A heti rendben van meghatározva, hogy melyik nap milyen tevékenység kap nagyobb hangsúlyt.

A kislétszámú csoportban a gyerekekkel folyamatosan két szakképzett bölcsődei gondozónő foglalkozik.

Tájékoztatás, jelentkezés: 30 95 88 629

Fejlesztő foglalkozások:

Játszóházunk délután egyéni és kiscsoportos fejlesztő foglalkozásoknak ad helyet: korai fejlesztés, óvodára felkészítés, óvodások részképesség fejlesztése, iskola előkészítő foglalkozás, játékos felzárkóztatás iskolásoknak, finommozgások, írásmozgás fejlesztése, tanulásmódszertan.

Tájékoztatás, jelentkezés: 30 44 17 667

Játékok, könyvek, gyerekszoba dekoráció – online boltunk bemutatóterme:

A játékboltunk gazdag választékában kivitelezésében, anyagában esztétikus, az önfeledt, szórakoztató tevékenykedés közben is fejlesztő hatású játékok, könyvek találhatók kisebbeknek, és nagyobbaknak egyaránt. Online játékboltunk www.habakukkjatek.net választéka – Janod, Djeco, Deglingos, anne-claire petite, oskar&ellen, marbushka,  termékek és a Designers Guild gyerekszoba kollekció megtekinthető és megvásárolható hétköznap délelőttönként előzetes időpont egyeztetés után.

www.habakukkjáték.net

1022 Budapest, Marczibányi tér 16. (Sportcentrum)