Nursary Budapest Kinderkrippe Kindergarten Budapest
  • (+36) 30 95 88 629

Családi Bölcsőde / Családi Napközi Pasaréten (Napraforgó utca)


A Habakukk Családi Bölcsőde – korábban családi napköziként emlegetett intézményi forma – igényes környezetben, kislétszámú csoportokkal várja a gyermekeket Pasaréten egy kertes családi házban, mely szigorú szakmai előírásoknak megfelelően, erre a célra lett kialakítva.

Napraforgó utcai minibölcsőde az alacsony létszámú csoportoknak köszönhetően nagyobb figyelmet tud biztosítani a gyermekek egyéni igényeire, mint az egyéb intézményi formák. Nem véletlen, hogy olyan gyermekeknek akik különösen sok figyelmet igényelnek, a családi bölcsőde egy kiemelten kedvelt és ajánlott gyermekfelügyeleti megoldást jelent.

A beszoktatás másfél éves kortól kezdődhet az új közösségbe, ahol rengeteg új élmény és egészséges fejlődés lehetősége várja a kisgyermekeket. A beszoktatási folyamat természetesen minden kicsi esetében személyre szabottan történik, és szorosan követi a kicsik egyéni tempóját és igényét.

A Habakukk magánóvoda es magánbölcsőde egyik legfontosabb alappillére a gyermekközpontú, barátságos, és családias légkör. A családias légkör, a Pasaréten található Napraforgó utcai minibölcsőde esetében is az egyik legfontosabb szempont. 

A Családi Bölcsőde maximálisan igyekszik kiszolgálni a családok egyéni igényeit, a hagyományos 5 egész napos ellátás mellett, igénytől függően heti 2-3-4 egész, vagy fél napos ellátás is választható. A családi bölcsőde reggel 8-tól délután 4-ig tart nyitva, napi négyszeri étkezést biztosítva.

Sok fiatal család választja ezt a formáját a nappali felügyeletnek, akár óvodára való előkészítés, akár a szocializáció jó időben való megkezdése céljából, akár pedig mert a szülőknek vissza kell menniük dolgozni.  

Pasaréti minibölcsinkben szakképzett, tapasztalt gondozónők foglalkoznak a kicsikkel. A szabad játék mellett, az aktivan fejlesztő játékok, tevékenységek is szerepet kapnak a gyermekek életkorának es igényeinek megfelelően, ilyen a mesélés, éneklés, mondókázás, mozgásos játékok, és manuális tevékenységek (rajzolás, festés, gyurmázás).  

A gyermekeket napfényes, korszerűen berendezett csoportszobák, igényes, barátságos környezet, nagy kert és sok-sok játék várja!