Nursary Budapest Kinderkrippe Kindergarten Budapest
  • (+36) 30 95 88 629

Magánbölcsőde

A kisgyermekek életében, lelki fejlődésében meghatározó szerepe van a bölcsődében, az első gyermekközösségben eltöltött időszaknak. A Habakukk Magánbölcsőde családias, gyermekközpontú, derűs légköre és az itt dolgozók segítőkész, empatikus magatartása érzelmi biztonságot nyújt a gyerekeknek.

A Habakukk Magánbölcsőde másfél éves kortól várja a kicsiket. Csoportjaink 8-12 fősek, a gyerekekkel folyamatosan két pedagógus foglalkozik. Minden egyes gyermekre jut elegendő idő, figyelembe véve a kicsik egyéni igényeit is.

new01 new02 new03 new04

Magánbölcsődénk a szerető, személyre szabott gondoskodás mellett az életkoruknak, érdeklődésüknek megfelelő tevékenységekkel, eszközökkel tudatosan szeretné a kisgyermekek képességeit, készségeit fejleszteni.

Magánbölcsődénkben a kisgyermekek legfontosabb tevékenysége a játék, de emellett sokat énekelünk, verselünk, mondókázunk, rendszeresek a manuális tevékenységek, mint a rajzolás, festés, gyurmázás, ragasztás, csakúgy, mint a mozgásos játékok, és a különböző fejlesztő játékokkal történő tevékenykedés.

new05 new06 new07 new08

A bölcsődei nevelés a családdal együtt kell hogy szolgálja a gyermek fejlődését, ezért nagyon fontos a családokkal való együttműködés. Ez a napi személyes találkozások, a közös programok, ünnepek, gyermekmegbeszélések továbbá szülői értekezletek segítségével valósul meg.

new09 new10 new11 new12

A kicsik beszoktatása tapasztalataink és a korszerű szakmai ismeretek alapján kialakított formák szerint a gyermek igényeit figyelembe véve, a szülőkkel folyamatosan együttműködve, fokozatosan történik.

Bölcsődénkben igény szerint három- és négynapos ellátás is választható!

new13 new14 new15 new16