Nursary Budapest Kinderkrippe Kindergarten Budapest
  • (+36) 30 95 88 629

Magánbölcsőde Budapesten

A legmegfelelőbb magánbölcsőde megtalálása és kiválasztása gyakran nem könnyű feladat egy kisgyermekes család életében. Ez alapvetően azért különösen fontos, mert a gyermek itt kezd majd először szocializálódni. Itt alakulhatnak ki olyan, későbbiekben is meghatározó élmények, mint hogy milyen pozitív vagy negatív érzésekkel indulunk el reggelente otthonról, vagy hogy milyen érzéseket társít a gyermek a számára ilyen módon új szociális helyzethez.

Bölcsőde közel 20 éves szakmai tapasztalattal

A megfelelő bölcsőde kiválasztása után maga a beszoktatás is kihívást, akár lelki traumát is jelenthet egy kisgyermek életében, ha ez kellő türelem, vagy megfelelő szakmai hozzáértés hiányában történik. Minden gyermekben más korban és más módon fejlődik ki a közösségre való igény, és nagyon fontos hogy rögtön az elejétől kezdve pozitív élmények társuljanak ehhez a folyamathoz.

A Habakukk magánbölcsőde több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, 18 hónapos kortól fogadja a gyerekeket. A beszoktatás fokozatosan, a gyermek és a szülő igényeit figyelembe véve történik.

Kislétszámú, 8-12 fős csoportjaikban mindig két szakképzett bölcsődei gondozónő biztosít személyre szabott figyelmet és gondoskodást a kicsik számára. Ezen túl a gyermekek életkorának, érettségi szintjének és érdeklődésének megfelelően, a játék mellett, egyéb tevékenységekkel, és eszközökkel tudatosan is fejlesztjük készségeiket. Ilyenek például a mesélés, éneklés, mondókázás, mozgásos játékok, manuális tevékenységek (rajzolás, festés, gyurmázás stb). 

Szülők igényeihez igazodva

A Habakukk magánbölcsőde a szülők igényeihez igazodva a lehető legflexibilisebb ellátási lehetőségeket nyújtja a kisgyermekes családok számára. A heti öt napos ellátás mellett, három- vagy, négynapos ellátás is választható! 

További cikk itt olvasható a Habakukk magánóvodáról: https://femina.hu/gyerek/legjobb_maganovodak/